Berg Balansesykkel Mini Grønn

Detaljer
Alder fra 2 til 5 år
Lengde 85 til 115 cm

Finnes i grønn og rød farge

NOK 1210,-

Detaljert varebeskrivelse

FLOTT FOR BYEN - LAGET FOR EVENTYR

Det er mye å utforske utendørs, verden er full av opplevelser. Det går for sakte å gå, derfor trenger du hjul. Selvfølgelig finnes det hjul som passer til deg. Selv om du er et barn, vet du allerede alt for godt hva som er kult og hva som ikke er det. BERG Biky-serien har den perfekte løpesykkelen for alle, inkludert deg. Velg en og ta deg en tur ... ut i den store verdenen!


En kraftig lettvekter

Ved å bruke de seneste produksjonsteknikkene og lett magnesium, har BERG klart å utvikle en eksepsjonelt solid ramme som også er veldig lett. Dette gjør sykkelen både lett å håndtere og fantastisk å bruke.


Moro lenge

Med sitt lave høyde og høyde-justerbare sete, er Biky lett å sette seg på og passer for barn mellom 85 cm og 120 cm høye. Seteklemmen er integrert i rammen og kan lett betjenes med den inkluderte unbrakonøkkelen. Dette gjør høydejustering enkelt og trinnløst.


Kontrollert styring

En balansesykkel er den beste forberedelse til uavhengig sykling. Å balansere på to hjul samtidig som du lærer å styre er ganske utfordrende i ung alder. For å unngå at rattet plutselig overstyrer, har vi utstyrt BERG Biky med en styrevinkelbegrenser som kan justeres til en posisjon for begynnere og en for erfarne syklister.


Ekstra trygghet med håndbrems

Den velkjente BERG Biky-serien er nå utvidet med tre modeller* som er utstyrt med håndbrems. Disse håndbrems-modellene gir kjappe unger ekstra sikkerhet. Samtidig blir de vant til å bruke håndbrems på en morsom måte.

*BERG Biky Cross Blue, BERG Biky Cross Grey og BERG Biky City Blue